Florida/Karibien 12-23 nov 2019 – klimatkompenserad resa

Kursgivare: Övertandläkare Wivi-Anne Sjöberg Andersson, certifierad i orofacial medicin med specialistkompetens i orofacial medicin och sjukhustandvård. Wivi-Anne Sjöberg Andersson är en rutinerad utbildare och kursgivare som under flera år undervisat studenterna vid Odontologen i Göteborg och varit verksam vid flera av Kursnämndens utbildningar. Wivi-Anne är en mycket omtyckt kursgivare tack vare sin kompetens kombinerat med goda förberedelser och pedagogiska framföranden.

Målgrupp: Tandvårdsteamet, tandläkare inkluderande assisterande personal

Kursansvarig: Björn Börsholm, Dental Education Design PBB AB

Syfte & mål: Kursen har som mål att belysa vanliga och ovanliga frågeställningar, som kan dyka upp i allmäntandvårdens vardag vid behandling av medicinerade svårbehandlade /bestrålade patienter. Kursen kommer utöver föreläsningar att bygga på kliniska fall, där problemens orsak, differentialdiagnostik, behandling och prognos kommer att diskuteras. Orsaker till cancer i munhålan och vad vi som kliniker kan göra för att identifiera precancerösa förändringar och cancer i munhålan.

Kursplan: Föreläsningar som ger kursdeltagarna att ta del av det senaste om antibiotika, blodförtunnande läkemedel, bisfosfonater, sederande och smärtstillande läkemedel. Föreläsningspassen kommer vi att ägna åt gamla och nya läkemedel som kan ställa till problem i vardagen på tandkliniken. Genomgång av många patientfall och genomgång av kursdeltagarnas patientfall.

Omfattning: Flyg i ekonomiklass från Arlanda/Kastrup, transfers, flygtillägg, säkerhets- och flygplatsavgifter, incheckat bagage. 2 nätter på Nautilus hotell **** i Miami inkl. frukost. Studiebesök på tandläkarskolan i Miami. Utflykt till Everglades. 8 nätters kryssning med Celebrity Silhouette. Resrutt: Fort Lauderdale, Aruba, Curacao, Bonaire, Fort Lauderdale. Flygresan t/r Arlanda – Miami är klimatkompenserad.

Priser: Boende i standard dubbelrum i Miami inkl. frukost. Välkomstmiddag i Miami. Dubbelhytt med balkong inkl. helpension, dryckespaket & dricks ombord. 34.500:-  Kursavgift tandläkare/assisterande personal 10.800:- /7.500:-, tidigare kursdeltagare har 10 % rabatt.

Tillägg: Flyg i Plusklass på förfrågan. Enkelrumstillägg 16.000:-
Avbeställningsskydd 6 % av resans pris (gäller mot läkarintyg).

Anmälan: Sista anmälningsdag är 15 mars 2019. Anmälan till vår samarbetspartner Go Cruising AB, sara@gocruising.se eller marielouise@gocruising.se . Anmälan är bindande när anmälningsavgiften, 5.000:- är erlagd. Fakturering av kursavgift sker från Dental Education och för resan från Go Cruising AB.